Trucuri pentru mobilarea casei cu stil

Trucuri pentru mobilarea casei cu stil

Fie că vă veți mobila casa de la zero, fie plănuiți să schimbați decorul într-una sau mai multe camere, iată câteva sfaturi de bază.

Este vorba despre alegerea mobilierului și a elementelor auxiliare care vă vor însoți probabil pe parcursul anilor, de aceea se merită să vă opriți puțin și să stabiliți prioritățile.

  • Stabiliți-vă un buget. Este esențial să știți câți bani puteți investi. Dar nu vă speriați: bunul gust nu este neaparat legat de prețuri. Este posibil să vă mobilați casa cu bani puțini.

Trebuie doar să știți unde să intrați pentru a vă achiziționa ceea ce vă doriți.

  • Regula proporționalității. Aveți grijă să se respecte proporția între dimensiunile camerei și mobila modernă pe care o cumpărați. Folosiți ca punct de plecare corpurile de mobilier esențiale și completați-le cu accesorii.
  • Comoditate. Încercați să transformați casa într-un loc confortabil. Comoditatea merge mână în mână cu lucrul practic, în special când există copii în casă. Gândiți-vă să vă transformați casa într-un refugiu.

4.Stilul vostru și voi. Fiecare dintre noi avem niște înclinații, niște preferințe în ceea ce privește mobila din living sau dintr-o altă cameră a acestei. Fiecare din noi preferăm un anumit decor. Este la fel ca în cazul ținutelor vestimentare.

Nu este necesar să respectați un stil predeterminat. De fapt, decorul și forma de combinare a mobilierului în prezent, este foarte eclectică. Amestecați dacă asta vă place.

  • Armonia. Chiar și când nu respectați regulile în ceea ce privește stilurile și tendințele, încercați întotdeauna un punct de armonie: fiți atenți la proporții, asortați culorile tapițeriilor cu cele ale mobilierului și textilelor și scoateți în evidență doar o singură piesă din cameră.
  • Gândiți la plural. Consultați-vă cu partenerul/a despre preferințele sale, gândiți-vă la copiii voștri, la vârstele lor și la spațiile de care au nevoie pentru a dormi, studia, juca. Alegeți mobilierul în funcție de acest lucru.

Optimizați spațiile dedicând pe cât posibil, un spațiu special pentru fiecare membru al familiei de care, în plus, trebuie să aveți grijă.

În camerele comune, încercați ca toți membrii familiei să fie reprezentați.

  • Optați pentru mobilier și locuri de depozitare care sunt accesibile și practice când căutați diverse lucruri.

Șifonierele sunt indispensabile. În ele vă puteți pune diverse lucruri utile. Le puteți achiziționa din magazin sau le puteți face pe comandă, pentru a se potrivi perfect într-un anumit spațiu din cameră.

Dacă optați pentru șifonierul potrivit, veți vedea că înt-un spațiu mic pot încăpea multe lucruri.

  • Mențineți ordinea. Alegeți piese de mobilier care să vă ajute să mențineți ordinea: biblioteci, comode cu săltare, mobilier de depozitare în camera de zi sau în dormitoare.

O casă ordonată pare mai curată, mai mare, mai armonioasă și dă o senzație de liniște.

Este, în plus, un bun exemplu pentru copii și o strategie minunată pentru restul activităților voastre.

  • Casa voastră este mică? Gândiți-vă la un lucru minimal. De la minimal la mic este doar un singur pas. Dar, dacă preferați elementele de bază, atunci veți putea adăuga câteva piese fără a satura spațiile.

Un exemplu: un apartament cu o cameră pentru o singură persoană. Alegeți o canapea și completați-o cu unul sau două scaune moderne pentru musafiri.

În practică, puteți alege o canapea-pat în caz că cineva rămâne să doarmă în casa voastră.

  • Casa voastră este mare? Când avem mult spațiu se pierde, des, controlul dimensiunilor. O cameră goală pare, în realitate, mai mică decât este. Vă puteți confrunta cu două situații.

– O umpleți fără a face diferență între un mobilier sau altul.

– Nu știți ce mobilier să alegeți și unde să-l plasați.

  • Căutați corpuri de mobilier practice. Practicul nu este incompatibil cu frumusețea. Designer-ii de astăzi înțeleg perfect necesitățile pe care ritmul societății le impune în viețile și casele noastre.

Este foarte ușor de găsit o multitudine de materiale, modele și, chiar prețuri, pentru a introduce în viața voastră corpuri de mobilier care să vă ușureze activitățile de zi cu zi.

Exemple: canapele și fotolii detașabile, mese extensibile care strânse abia ocupă spațiu, elemente ușor de menținut curate și paturi cu lăzi pentru depozitarea îmbrăcămintei, cuverturi sau jucării pentru copii.

Dacă veți ține cont de aceste sfaturi veți putea avea o casă practică, ordonată și, mai ales, adaptată vouă, necesităților voastre și ale familiei voastre, indiferent cât de mare este.

Dacă căutați mobilă modernă, Evambient vă oferă o gamă variată de mobilă online la prețuri excepționale.

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Cumpărăturile online cu un singur click au făcut ca întregul proces de cumpărare a mobilierului
Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.