Trucuri Feng Shui pentru prosperitate in casa ta

Trucuri Feng Shui pentru prosperitate in casa ta

Pentru ca decorul vostru să aducă prosperitate și abundență în casa voastră există o serie de filosofii și credințe milenare, precum este Feng Shui, care, cu sfaturile sale încearcă să alunge energiile rele și să deschidă o poartă pozitivă și abundentă. Vreți să aflați mai multe despre ea?

Linia de acțiune a acestor credințe are, apropo, mult bun simț. Așa că, aplicându-le, întotdeauna va fi o opțiune foarte bună, indiferent dacă credeți sau nu.

Faceți loc pentru nou pentru a pluti ce-i bun

Dacă vreți ca în viața voastră să apară lucruri noi, prosperitate și abundență, va trebui să le faceți loc. Această credință împărtășită de școlile orientale precum și de alte diverse școli, este atât simbolică cât și precisă. Dacă vreți o masă sau o mobilă modernă pentru o sufragerie nouă, trebuie mai întâi să scăpați de cea veche.

Și în cazul living-ului este la fel. Tot ceea ce trebuie să faceți este să înlocuiți mobila de living veche cu una nouă. Puteți opta pentru diverse corpuri de mobilier, precum niște scaune moderne.

Renunțați la revistele și ziarele vechi. Dacă până acum nu ați reușit să le citiți, uitați de ele.

Toate obiectele decorative vechi, ciobite, rupte trebuie să iasă din casa voastră. Același lucru se întâmplă și cu corpurile de mobilier: restaurați-le sau scăpați de ele.

Eliberați spațiul: energia trebuie să plutească și pentru asta cel mai bine este să lăsați spațiu între corpurile de mobilier, pentru ca acestea să respire.

Ordine înăuntru și în exterior

Se spune că ordinea de dinafară ne definește pe plan intern. Adică, dacă suntem persoane foarte îngrijite, cu siguranță și casa va fi la fel, și viceversa.

Nu trebuie să exagerați, dar spațiile ordonate, de asemenea, influențează pozitiv starea voastră de spirit și maniera în care faceți față fiecărei zile. Ordinea permite energiei (și ideilor) să plutească într-un mod armonios.

În funcție de locul unde este dezordine se poate afla unde sunt punctele slabe: în șifonier, de exemplu, dezordinea indică teamă și conflicte emoționale care pot să dispară când se face ordine. Șifonierul îl puteți ordona în 30 de minute.

Bucătăria și baia sunt, de asemenea, foarte importante în Feng Shui.

Nu adunați lucruri pe care nu aveți de gând să le folosiți

Aruncarea lucrurilor vechi nu este suficient. Nu adunați, nici lucruri vechi, nici lucruri noi. Există persoane care umplu spațiile până nu rămâne nici măcar un loc. Faceți parte dintre ele? Nu vă îndurați să vă despărțiți de lucruri?

Dacă aveți o bibliotecă într-un colț și o umpleți cu simboluri și obiecte ce fac aluzie la prosperitate nu are nicio importanță, deoarece veți împiedica energia să se miște.

Mișcați 27 de lucruri o dată pe lună și veți mișca energia

Este un timp aproximativ. Experții în Feng Shui afirmă că atunci când nu ne simțim bine sau suntem lipsiți de energie este suficient să mișcăm 27 de lucruri din locul lor: pot fi obiecte, corpuri de mobilier, auxiliare.

Veți privi lucrurile dintr-o altă perspectivă schimbându-le locurile. Puțin câte puțin veți renunța la rutina atât de plictisitoare.

Mențineți casa curată și foarte pozitivă

Curățenia este bună pentru sănătate, pentru frumusețea corpurilor de mobilier, pentru decor și pentru prosperitate. În special în colțuri, unde se adună energie, curățarea casei de praful acumulat îi permite să respire și să fie fericită.

Telefoane mobile și zornăitoare pentru atragerea de vibrații bune

Muzica suavă și armonioasă a mobilelor și zornăitoarelor atrage bune energii și oferă liniște și calm. Mișcându-se în bătaia vântului în natură, puterea lor curativă se multiplică. Din acest motiv se aleg pentru liniștirea bebelușilor.

Potrivit anumitor culturi clinchetul zornăitoarelor și sunetul mobilelor atrag îngerii și norocul și alungă răul.

Auriu și argintiu, simboluri ale bogăției

Pe lângă multe obiecte sau ritualuri specifice pe care diverse culturi le împărtășesc pentru atragerea bogăției, introducerea de elemente aurii și argintii (pot fi și textile) este benefică fiindcă sunt simboluri ale bogăției.

Distribuirea lor prin diferite locuri din casă va atrage prosperitatea și, în plus, dacă se reflectă într-o oglindă (care să nu se afle în fața ușii de la intrare) aceasta se va multiplica.

Acestea sunt sfaturile Feng Shui pentru atragerea prosperității și abundenței în casă, despre care am vrut să vă vorbesc. Puneți-le în practică și vedeți ce se întâmplă. Atenția pe care le-o acordați acestora este, de asemenea, importantă.

Pentru a face schimbări în casa voastră începeți să vă achiziționați mobilă online de pe Evambient.ro.

 

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -
Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.