Tot ce trebuie să știi despre alegerea oglinzii

Tot ce trebuie să știi despre alegerea oglinzii

Oglinzile sunt un accesoriu pe care fiecare locuință trebuie să îl dețină. Cu stiluri și forme diferite, oricine poate avea oglinda perfectă.

 

Înainte de a alege acest obiect decorativ, este important să fiți atenți și să decideți ce rol are în locuința voastră. Iată câteva moduri în care oglinzile pot fi folosite în decor:

  • pentru a face încăperea să pară mai mare
  • pentru a ocupa un spațiu gol de pe perete
  • pentru a lumina un spațiu întunecat
  • pentru a fi asociate cu diverse tablouri sau poze
  • pentru a vă admira ținuta în fiecare zi
Decizia devine puțin mai dificilă atunci când aveți atât de multe opțiuni și nu știți cu exactitate care se potrivește cel mai bine casei voastre. De aceea, v-am pregătit o scurtă listă cu stiluri diferite de oglinzi, care sperăm să vă ajute în alegerea celei potrivite pentru voi.

Oglinda cu accente clasice

Această oglindă cu finisaj auriu și patină antică oferă un aspect sofisticat întregii încăperi. Folosit ca accesoriu central, se potrivește foarte bine într-un decor tradițional. Dacă vreți să fiți îndrăzneți, o puteți așeza deasupra patului. Nici nu veți mai avea nevoie de alte obiecte decorative, oglinda își va face singură treaba.

Oglinda simplă

Una dintre cele mai des întâlnite tipuri de onglizi este cea simplă. Acest model este alegerea perfectă atunci când nu doriți ca oglinda să devină un accesoriu central sau dacă aceasta este așezată într-o încăpere încărcată cu decorațiuni complementare. Încadrată în ramă simplă sau fără, acest tip de oglindă are mărimi și forme variate, iar locul cel mai potrivit pentru a fi așezată este baia.

Oglinda rotundă

Fie mari sau mici, simple sau cu ornamente, oglinzile circulare sunt punctul de atracție al oricărui spațiu. O astfel de oglindă  poate crea un aspect bine echilibrat atunci când se află în contrast cu unghiurile ascuțite ale unui birou, o masă pătrată sau dreptunghiulară, sau un șemineu. Se potrivește foarte bine la intrarea în casă datorită formei sale care va accentua decorul camerei.
 

Oglinda modernă

Stilul acestor oglinzi pune mai mult accentul pe design decât pe latura funcțională a acestor decorațiuni. În funcție de preferințele voastre și de stilul locuinței, acest tip de oglindă vă oferă posibilitatea de a vă juca și de a fi puțin excentrici. Formele deosebite ale ramelor sau bucățile de oglindă plasate asimetric vor fi, cu siguranță, foarte apreciate. Cel mai bine se potrivesc într-un living cu accente minimaliste.
Atunci când vine vorba de oglinzi, nu există alegeri corecte, doar alegeri potrivite. Descoperă stilul care te reprezintă cel mai bine și oferă locuinței tale detaliile de care are nevoie pentru a străluci.
Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Culoarea este un instrument foarte puternic în design. Dar poate fi și una debilitantă, dacă

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.