Tendințe de amenajare toamnă-iarnă 2017

Tendințe de amenajare toamnă-iarnă 2017

Există câteva tendințe interesante care trebuie avute în vedere în această toamnă, care includ nuanțe mai intense și mai întunecate atât pentru mobilier, cât și pentru decorațiuni, precum și câteva accente naturale și luminoase. Mai jos, ți-am pregătit un top al ideilor noastre de decorare preferate pentru sezonul toamnă-iarnă 2017.

1. Culori contrastante

Dacă nu poți alege o singură culoare pentru o cameră, de ce să nu alegeți mai multe? Această tendință de „blocare” a culorilor este un antidot perfect pentru iernile mohorâte! Combină culorile neutre, care vor menține un echilibru în încăpere, cu nuanțele vibrante din decorațiuni și mobilier și vei obține un decor plin de viață.

2. Turcoaz

Turcoazul este nuanța perfectă pentru a oferi un aspect luminos încăperii. Funcționează cel mai bine atunci când este combinată cu alb proaspăt și arată fantastic cu lemn maro deschis. Liniile simple ale mobilierului conferă o senzație modernă, în timp ce un mic detaliu turcoaz adaugă o sclipire aparte încăperii.

3. Înapoi la natură

Un trend atemporal, designul rustic rămâne în topul preferințelor și în acest sezon. Utilizează împreună elementele naturale, și completează decorul cu accente puternice de culoare care vor pune în valoare obiectele de mobilier rustice.

4. Verde smarald

Nuanțele inspirate de natură sunt la mare căutare, iar verdele smarald nu face excepție. Pentru un aspect dramatic optați pentru o nuanță profundă sau, dacă preferați un spațiu mai senin, alegeți o nuanță mai deshisă. Această culoare luxoasă arată bine combinată cu roz și roșu.

5. Monocrom

Monocromul este trendul care i-a luat pe toți prin surprindere. Este o alegere inedită și îndrăzneață de decorare, căreia îi poți adăuga căldură prin accente de cupru și echilibru prin elemente de culoare albă.

 

Pentru a face schimbări în casa voastră începeți să vă achiziționați mobilă online de pe Evambient.ro.

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -
Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.