Sfaturi pentru colțul tău de lectură

Sfaturi pentru colțul tău de lectură

Mereu în tendințe, colțul de lectură este centrul atenției în designul interior și în 2017. Fie că îl folosești pentru a te bucura de cartea preferată, fie că vrei doar un un spațiu de relaxare, unde să servești în liniște un ceau sau un pahar de vin, acest spațiu este de nelipsit din orice locuință. Iată câteva idei care te vor ajuta să aranjezi cât mai bine acest loc.

Luminos și natural

Lumina este elementul esențial din orice colț de lectură, iar îmbinat cu nuanțe plăcute de albastru, roz sau verde creează un efect de liniște și calm. O lampă minunată va completa perfect decorul, în timp ce câteva ghivece cu flori vor adăuga puțină vitalitate.

Minimalist

În colțul de lectură scaunul este elementul central, așa că încearcă să nu adaugi foarte multe alte obiecte de mobilier sau decorațiuni, care vor încărca inutil spațiul.

Camera copiilor

Dacă te numeri printre norocoșii care se bucură de prezența unui prichindel în viața lor, atunci colțul de lectură este exact ce ai nevoie! Așează în camera celui mic un scaun confortabil și destul de încăpătorși bucurați-vă împreună de cele mai frumoase povești citite înainte de culcare.

Rustic

Fotoliile din piele maro vor păstra mereu o notă rustică și elegantă în structura lor. Simplu, dar confortabil, este alegerea perfectă dacă îți dorești ca locuința ta să îți amintească de o cabană din pădure, departe de lumea modernă.

 

Așadar, indiferent de stilul în care te regăsești, de camera în care alegi să îl amplasezi, asigură-te că locul tău de lectură conține toate elementele necesare pentru momentele de liniște și relaxare: un scaun sau fotoliu comod și o lampă elegantă și luminoasă.

Vrei mai multe idei de de amenajare și produse moderne? Intră pe www.evambient.ro

Ți s-a întâmplat să te plimbi printr-un magazin cu produse pentru casă și la un
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Au trecut deja poate 12 luni sau 24 de când ți-ai amenajat casa și parcă
Pentru că încă ne este proaspătă în minte nunta regală și pentru că Facebook-ul este
Temperaturile cresc pe zi ce trece și e bine să te pregătești pentru săptămânile toride

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.