Reîmprospătează design-ul casei tale fără să faci renovare totală

Reîmprospătează design-ul casei tale fără să faci renovare totală

Au trecut deja poate 12 luni sau 24 de când ți-ai amenajat casa și parcă te-ai obișnuit deja cu modul în care fiecare colțișor este aranjat. În fiecare zi când ajungi acasă îți dai seama că deși îți place cum este totul poziționat, parcă nu ar strica o schimbare.

Însă, nu ai energia să faci o renovare totală. Nici timpul și nici disponibilitatea financiară necesară unui redesign interior total. Ai prefera să folosești timpul liber și banii pe un concediu într-o țară tropicală. Atunci care este soluția?

Defapt, există mai multe soluții. Pe 2 dintre ele ți le prezentăm în cele ce urmează.

 

1.Tactica pașilor mici

„Călătoria de o mie de mile începe cu un pas”, spunea Lao Tzu, un filosof chinez antic. La fel, redesign-ul casei tale poate începe cu o schimbare minoră. Vrei să reîmprospătezi amenajarea living-ului? Nu ai nevoie de o transformare totală și radicală. Tot ce ai nevoie este să faci un pas, să schimbi o piesă de mobilier. Apoi să mai faci un pas și să schimbi o bucată de textil. Și tot așa.

De exemplu, poți schimba vechea măsuță de cafea cu măsuța Bruck, cu design scandinav și picioare de lemn.

Sau lustra din tavan cu lustra Mini Indus cu ventilator, pentru puțin design minimalist și puțin mai multă răcoare.

Lampa de birou o poți înlocui cu lampa reglabilă Neo. Elegantă și funcțională în același timp.

Fiecare nou element pe care îl schimbi în încăpere va atrage atenția invitaților tăi și va stârni reacții și aprecieri. Astfel, în doar câteva luni de zile, fără un efort de timp considerabil sau costuri la care nu poți face, reușești să îți reamenajezi întreaga casă.

 

2. Design-ul în oglindă

Ce înseamnă asta când vine vorba de reamenajare? Înseamnă să regândești poziția mobilierului din încăpere în oglindă. Dacă de exemplu canapeaua este pe peretele din stânga, iar comoda cu televizorul sunt pe cel din dreapta, inversează-le.

Mintea ta și a vizitatorilor tăi, obișnuiți cu set-up-ul și cu dispunerea pieselor de mobilier în stilul anterior, va percepe imediat schimbarea. Deși toate obiectele din încăpere sunt exact aceleași, senzația cu care vei rămâne va fi de ceva nou, neobișnuit, deci interesant și proaspăt.

Aplică aceste 2 tactici oridecâteori dorești să aduci un suflu nou în interiorul casei tale. Iar pentru mai multă inspirație poți oricând să accesezi site-ul Evambient.

Ți s-a întâmplat să te plimbi printr-un magazin cu produse pentru casă și la un
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Pentru că încă ne este proaspătă în minte nunta regală și pentru că Facebook-ul este
Temperaturile cresc pe zi ce trece și e bine să te pregătești pentru săptămânile toride
Astăzi, într-un birou modern, parcă sunt mult mai multe lucruri care distrag atenția decât cele

Comments are closed.