Maximizează-ți productivitatea: cum să-ți transformi biroul într-un spațiu cu adevărat eficient

Maximizează-ți productivitatea: cum să-ți transformi biroul într-un spațiu cu adevărat eficient

Astăzi, într-un birou modern, parcă sunt mult mai multe lucruri care distrag atenția decât cele să te ajute să te concentrezi, să îți maximizezi orele de program și să fii eficient. Însă, nu este totul pierdut, deoarece sunt câteva lucruri pe care le poți îmbunătății și care, implementate, te vor ajuta să devii mai bun în ceea ce faci și mai productiv.

Iată 3 pași pe care îi poți face spre un birou care să te ajute și să te inspire să fii mai productiv.

Pasul 1. Așează-te confortabil.

Trebuie să ai un scaun de birou confortabil, dacă nu ai deja unul. Poziția spatelui tău, înălțimea la care îți ții picioarele, dacă nu sunt corespunzătoare, în timp îți pot afecta sănătatea.

Un scaun de birou cu o formă ergonomică este de dorit. De asemenea, posibilitatea de a-l înălța sau coborî în funcție de nevoie este la fel de importantă. Bineînțeles mai mult confort nu înseamnă mai puțină estetică.

De exemplu, scaunul de birou Evolution are un design modern și minimal. Brațele sunt din metal cromat în timp ce șezut este disponibil în piele sintetică de culoare neagră sau albă.

Dacă îți dorești un scaun de birou cu o formă ergonomică, aproape futuristă poți alege scaunul Sem care are un spătar înalt și susținere pentru cap când te lași pe spate. Sau pentru că vorbim despre productivitate și eficiență, scaunul Task este posibil să fie ceea ce cauți. Design-ul simplu, funcțional te va inspira să termini proiectele în timp util.

 

Pasul 2. Găsește-ți o masă de birou în linie cu personalitatea ta.

O masă de birou este cel de-al doilea obiect de mobilier fără de care munca de birou nu mai este, ei bine, muncă de birou.

Un birou spațios, drept, la înălțimea potrivită și stabil este preferat în spațiile office în locul celor cu un design mai complex. Dacă ai o personalitate ordonată și exactă și maximum de obiecte pe care le ai pe birou sunt un laptop, un caiet de notițe, câteva pixuri și o cană de cafea, atunci ți se potrivește biroul cu design minimalist White Desk.

Dacă în schimb ești o persoană expansivă, extrovertă și creativă biroul trebuie să îndeplinească și rolul de masă de lucru. Iar alegerea potrivită pentru tine ar putea fi o masă pe colț cum este biroul Big Deal. Caracterizat de o eleganță minimalistă ce inpsiră profesionalism, dimensiunea sa îți conferă suficient spațiu de desfășurare pentru toate ideile tale.

 

Pasul 3. Personalizează-ți spațiul.

Chiar dacă ești într-un open space și sunteți douăzeci de colegi în aceeași încăpere sau dacă ai biroul tău separat de toți ceilalți din companie printr-un perete elegant de sticlă este important să faci din birou spațiul tău personal de lucru.

Atunci când aduci un obiect personal sau mai multe în birou îți creezi un mediu de confort mental. Știi că acel loc îți aparține, are ceva din tine. Iar acest confort va contribui la starea ta generală și îți va influența productivitatea într-un mod pozitiv.

Un alt element important în amenajarea unui birou îl reprezintă lumina. Dar despre ea vom vorbi într-un articol dedicat lămpilor de birou.

Urmează acești 3 pași surprinzător de simpli și vei vedea cum gradul de eficiență va crește, iar oboseala cauzată de un scaun sau un birou nepotrivit vor scădea.

Personalitatea noastră, fie că ne dăm seama sau nu, se reflectă în detaliile cu care
Ți s-a întâmplat să te plimbi printr-un magazin cu produse pentru casă și la un
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Au trecut deja poate 12 luni sau 24 de când ți-ai amenajat casa și parcă
Pentru că încă ne este proaspătă în minte nunta regală și pentru că Facebook-ul este

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.