În 2018, alege decorul scandinav

În 2018, alege decorul scandinav

Fiecare an începe cu noi rezoluții pentru perioada următoare – cu toții ne dorim să îmbunătățim anumite aspecte din viața noastră, să ne urmăm cu mai mult interes pasiunile sau să descoperim altele noi. Dar de ce să nu începem schimbarea chiar cu spațiul în care locuim?

Pentru noul an îți propunem să adopți designul scandinav, caracterizat prin simplitate, luminozitate și minimalism -atuuri ideale pentru o locuință cu un aer proaspăt, nou, curat. Ca să te convingi că acest stil este unul extrem de versatil, potrivit și pentru tine, indiferent de preferințele tale stilistice, am adunat câteva motive chiar de la designerii de interior.

 


 

1.

Nu te lăsa influențat de cuvântul „minimalism”. Deși simple, unele obiecte de mobilier sau decorațiuni uimesc prin designul avangardist și inedit, cum este și cazul acestui birou Scandia, cu cadru din lemn de stejar, modern și practic.

 


2.

Designul scandinav este renumit pentru modalitatea în care îmbină funcționalitatea cu frumusețea, în așa fel încât să te poți bucura din plin de timpul petrecut în locuința ta.

 


3.

Indiferent de anotimp, un decor de inspirație scandinavă îți permite să aduci un colț de natură chiar în interiorul casei, prin piese de mobilier moderne, cu structură puternică din lemn.

 


 

4.

Ceea ce ne duce la următorul motiv. Deoarece lemnul este materialul vedetă, întreaga ta locuință va fi cuprinsă de calm și căldură. Poți accentua acest efect folosind nuanțe cât mai deschise pentru vopsirea pereților.

 


 

5.

Datorită ambintului extrem de primitor creat cu decorațiuni specifice acestui stil, locuințele scandinave sunt un spațiu în care oricine se simte ca acasă, fiind un loc ideal pentru cinele în familie sau alături de prieteni.

 


 

6.

Având un design simplu și culori neutre, acest stil îți permite să fii extrem de creativ în alegerea pernelor, covoarelor, lumânărilor sau a oricăror mici decorațiuni pe care le găsești potrivite. Poți opta pentru modele geometrice complexe, culori îndrăznețe sau forme inedite.

 


7.

Ultimul, dar probabi unul dintre cele mai importante aspecte, este cel al depozitării. Designul scandinav pune mare preț pe ordine, de aceea obiectele de mobilier sunt compartimentate astfel încât toate lucrurile tale să aibă spațiul necesar.

E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Lumea designului interior a fost fascinată când, la începutul anului, cei de la Faro Barcelona
Undeva intr-un pod mic, s-a nascut RoMi. in zilele noastre, Realistic Open Minded Individuals  isi
Odata cu venirea toamnei, simti nevoia unei reimprospatari a designului casei? Vezi ce culori sunt

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.