Cum să creezi un dormitor romantic

Cum să creezi un dormitor romantic

Februarie este luna dragostei, sentiment pe care fiecare cuplu îl celebrează după bunul său plac: într-un restaurant cochet, la o plimbare romantică sau la un film de dragoste. Alegerile sunt infinite. Însă, dacă ne dorim să sărbătorim în intimitate, departe de ochii lumii și de agitația orașului, dormitorul este locul ideal.

Un dormitor romantic nu înseamnă un dormitor roșu, încărcat de inimioare și petale de trandafiri. Dormitorul, la fel ca întreaga casă, este o extensie a pesonalității și a stilului nostru. Culorile, decorațiunile, mobila, toate acestea sunt alese în funcție de ceea ce ne dorim ca celălalt să știe despre noi. V-am pregătit o scurtă listă cu idei și sfaturi despre cum poți să creezi un dormitor romantic și cu bun-gust.

 

Alegeți un pat încăpător

Patul este piesa centrală din orice dormitor, de aceea este important să îi acordați o atenție sporită. Indiferent de preferințele în materie de stil, asigurați-vă că patul este dublu și destul de încăpător.

Investiți în paturile care au un mic spațiu de depozitare. Acesta vă va permite să mențineți ordinea în dormitor cu mai multă ușurință.

Dacă vreți să fiți cu adevărat romantici, alegeți un pat cu baldachin. Nimic nu este mai romantic decât acesta – o structură puternică de lemn masiv, o saltea extrem de confortabilă și un material diafan prin care dimineața se strecoară razele soarelui.

 

 

Există culori potrivite?

La fel de importante ca decorațiunile pe care le alegem în dormitor sunt și culorile. Acestea au o legătură foarte puternică cu emoțiile. Așadar, culorile potrivite variază pentru fiecare cuplu în parte. Gândiți-vă la cele pe care voi și jumătățile voastre le îndrăgiți, cele care vă amintesc de momente plăcute.

Pentru un dormitor romantic, e mai puțin importantă moda, este mai important să țineți cont de ceea ce vă face pe voi doi să vă simțiți fericiți și în largul vostru.

 

Noptiere elegante

Dezordinea nu este deloc romantică. Aveți grijă ca toate micile obiecte din dormitor (cărțile, revistele, crema de seară), să fie frumos aranjate pe o noptieră simplă, sau alegeți una cu mai multe sertare, în care puteți depozita toate aceste lucruri.

Valoarea estetică a acestora nu trebuie deloc neglijată. Pentru un decor romantic, alegeți o noptieră elegantă, fină. Folosiți culori calde sau alegeți albul care, prin simplitatea lui, va ajuta la crearea unui ambient plăcut și intim.

 

 

 

Găsiți decorațiunile potrivite

De la perne, la covoare, de la lumânări și până la flori, fiecare detaliu joacă un rol important în crearea unei atmosfere romantice.

În cazul textilelor, optează pentru cele simple, cu nuanțe calde și modele minimaliste, dar și pentru nuanțe puternice. Până la urmă, roșu este culoarea iubirii, așa că puteți alege câteva perne decorative care vor completa perfect atmosfera din dormitor. Asortați-le cu un covor cu aceleași nuanțe și totul va arăta perfect!

Când vine vorba de romantism, lumânările sunt mereu o alegere potrivită. Pentru a nu fi mereu nevoiți să vă îndreptați atenția spre ele, optați pentru lumânările decorative. Cu lumină led discretă și telecomandă, sunt mai ușor de utilizat și au o durată de viață mai lungă.

  
Patul este aranjat, cărțile sunt frumos așezate pe noptieră, iar lumânările îmbracă totul într-o lumină caldă. Nu mai lipsește decât melodia voastră preferată. Acum bucurați-vă de ambientul intim și romantic creat în dormitorul vostru.

E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Cu toate că alama pare să fie trendul dominant din toamna fiecărui an pentru decorarea
Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de
Mobilierul din catifea ar putea să nu fie în topul alegerilor tale dacă îți dorești
Există câteva tendințe interesante care trebuie avute în vedere în această toamnă, care includ nuanțe

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.