Cum să aduci atmosfera de vacanță la mare în casa ta: 5 piese de mobilier care te ajută să faci asta

Cum să aduci atmosfera de vacanță la mare în casa ta:  5 piese de mobilier care te ajută să faci asta

Îți aduci aminte de ultima vacanță la mare? În acea cameră cu priveliște spre mare, deasupra falezei? Scaunele din nuiele de pe terasă, țesăturile în culori nautice și mirosul de apă sărată?

Dacă ai putea să ai acea atmosferă plăcută de vacanță în living-ul tău? Bineînțeles, mai puțin miros de vale sărată.

Tot ce ai nevoie este să alegi cu grijă câteva piese de mobilier și culorile lor pentru a crea o atmosferă de mare și relaxare, care să te transporte în vacanța ta preferată.

În primul rând ai nevoie de o pată de culoare care să te ducă cu gândul la nisipul de pe plajă sau la apa mării. De exemplu, Covorul Dip are nu doar avantajul de a avea o culoare asemănătoare nisipului, dar și o textură naturală fiind realizat din iută. Pe de altă parte, covorul F3, în versiunea albastră, te duce cu gândul imediat la apa unei piscine, iar datorită design-ului său crează o ușoară iluzie optică de adâncime și mișcare.

 

Dacă așezi covorul în camera zi nu uita să îl asortezi cromatic cu scaunele din încăpere care, pentru a construi atmosfera nautică, trebuie să aibă culori marinărești. Anume, ele trebuie să fie nuanțe de albastru și alb. Taburetul Opole vine în culoare albastră. În timp ce taburetul Dallas, asemănător ca design, este disponibil pe alb. Dacă optați pentru această combinație puteți păstra coerența formei și a materialului tabureților în timp ce alternați culorile. Efectul va fi simțit imediat de oricine va păși în living.

Bineînțeles, dacă aveți spațiu puteți completa atmosfera cu câteva plante, câțiva mini-cactuși așezați în ghivece pe o poliță din lemn sau într-un colț de cameră, lângă canapeau în nuanțe navy, cum este colțarul Monroe. 

Acestea sunt doar câteva sugestii, site-ul nostru este plin de produse pe care le puteți oferi pentru a obține stilul și efectul dorit. Tot ce trebuie să faci dacă dorești o atmosferă de mare și concediu în casă este să fii atent la combinațiile de culori. Ține minte: nisip, alb și albastru marin.

Designul interior în stil industrial pare a fi o tendință modernă. Vedem din ce în
Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Prea puțină lume știe că stilul scandinav este în viața noastră de mai bine de
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Deși poate ne-am dori, nu toți avem case mari, spațioase, cu livinguri largi, podea de

Comments are closed.