Cum folosești millennial pink, culoarea cool a sezonului

Cum folosești millennial pink, culoarea cool a sezonului

E clar rozul e culoarea care a renăscut în 2017! De la modă la mâncare și până la decorul casei, rozul millennial a acaparat atenția tuturor atât în mediul virtual cât și în viața de zi cu zi. Cunoscut și ca Tumblr Pink, Scandi Pink sau Coral Pink, acesta nu este definit de o singură nuanță. Nu este un roz puternic, ci mai degrabă unul sofisticat, mai calm și mai rece.

Așadar, putem adăuga rozul millennial în decorul casei? Da, și este mai ușor decât crezi. Există două situații în carea această culoare se simte și arată cel mai bine.

 

Rozul se potrivește cel mai bine atunci când notele sale dulci sunt amestecate cu nuanțe neutre sau gri. Poți utiliza această culoare ca o pată de culoare alături de mobilier din lemn natural, pentru a crea un aspect cald și extrem de stilat  în întreaga încăpere.

 

Într-o cameră albă, o tușă de roz se va remarca frumos. Folosește imprimeuri florale, adaugă perne, decorațiuni și flori proaspete în nuanțe similare. De exemplu, o canapea cu o nuanță neutră de gri e completată perfect de un set de perne roz contrastul este cheia succesului.

 

Dacă ești extravagant și îți place să ieși în evidență, combinația pe care trebuie să o încerci este cea dintre rozul millennial și verdele turcoaz. Acesta din urmă va fi centrul atenției, însă rozul va fi acel detaliu special care pune în valoare și scoate din anonimat decorul. Rezultatul este unul remarcabil!

Fie că preferi decorurile calde și pastelate sau pe cele mai ieșite din comun, rozul millennial poate fi o alegere inspirată pentru tine. Însă nu îl folosi ca nuanță principală nu uita că acesta e remarcabil atunci când e folosit ca detaliu care evidențiază designul încăperii.

Alegerea canapelei este una dintre cele mai mari importante decizii, dar și o investiție considerabilă.
Primăvara e anotimpul culorilor, al vitalității și al florilor. Și casa ta poate prinde viață
Mobilierul din catifea ar putea să nu fie în topul alegerilor tale dacă îți dorești
Există câteva tendințe interesante care trebuie avute în vedere în această toamnă, care includ nuanțe
Vrei să îți decorezi casa, dar nu ești sigur de unde să începi? Cu un

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.