Cum alegi corect o canapea

Cum alegi corect o canapea

Alegerea canapelei este una dintre cele mai mari importante decizii, dar și o investiție considerabilă. De aceea este necesar să îi acorzi o atenție sporită înainte de a o cumpăra. iată câteva lucruri importante de care trebuie să țineți cont!

Testează-i rezistența

Canapelele de calitate sunt solide și grele. Caută un cadru realizat din lemn de esență tare, uscat, cum ar fi stejar, arin, mesteacăn, arțar sau placaj de calitate superioară. Datorită susținerii oferite de picioarele puternice, te vei bucura de confortul acesteia pentru o perioadă îndelungată.

Ia în considerare pernele

Mai mult decât un simplu rol decorativ, pernele sunt și extrem de confortabile. Orice textură preferi, asigură-te că alegi materiale naturale, plăcute, care să se integreze armonios în decorul tău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alege-o pe cea potrivită stilului tău

Dacă interiorul tău este tradițional, caută o canapea cu brațe laminate sau cu multe perne. Cele contemporane tind să aibă linii mai curate și mai puține flori. Nu uita de proporțiile camerei tale și stabilește înălțimea și lungimea care se potrivesc cel mai bine spațiului. 

Gândește pe termen lung

Canapelele sunt o investiție destul de mare, așa că fii atent la ceea ce alegi. Ține cont de faptul că în viitor poate vei redecora, de aceea e important să alegi o canapea în nuanțe neutre, iar culoare poți adăuga cu ajutorul pernelor.

E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
E clar - rozul e culoarea care a renăscut în 2017! De la modă la
Primăvara e anotimpul culorilor, al vitalității și al florilor. Și casa ta poate prinde viață
Mobilierul din catifea ar putea să nu fie în topul alegerilor tale dacă îți dorești
Există câteva tendințe interesante care trebuie avute în vedere în această toamnă, care includ nuanțe

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.