Cromul – tendința toamnei în designul interior

Cromul – tendința toamnei în designul interior

Cu toate că alama pare să fie trendul dominant din toamna fiecărui an pentru decorarea casei, cromul cunoaște o revenire puternică în alegerile designerilor de interior din întreaga lume. Strălucitor și elegant, este o opțiune potrivită în mod deosebit pentru interioarele moderne, însă își găsește locul și în decorurile mai clasice sau industriale.

Cromul nu este un stil, de acee poate fi utilizat în orice încăpere, sub orice formă – fie că alegi corpuri de mobilier, corpuri de iluminat sau doar mici decorațiuni, tușa metalică va transforma în mod evident întregul decor. Pentru a-ți ușura alegerile, am pregătit pentru tine câteva sugestii versatile de produse și de amenajări, perfecte pentru orice spațiu, indiferent de dimensiunea sau stilul acestuia.

Lămpi și lampadare

În cazul oricărui tip de corp de iluminat, încearcă să aduci culoarea din altă parte a încăperii pentru a echilibra tonul mai rece al metalului.

  1. Lampadar Giant XL
  2. Lampadar Discovery Fade
  3. Lampadar Austin

1. 2. 3.

Scaune

Designul întâlnește confortul! Liniile simple și moderne ale scaunelor din crom și șezutul pufos fac cea mai bună echipă în orice cameră.

  1. Scaun Lola
  2. Scaun Lark
  3. Scaun Vivian

1. 2. 3.

 

3. Mese

O cină în familie capătă noi dimensiuni cu ajutorul meselor din crom sau cu detalii din crom. Designul lor este proiectat pentru a pune în valoare fiecare detaliu important din încăpere, în timp ce strălucirea subtilă a metalului îi adaugă un aer contemporan.

  1. Masă dining  Florida
  2. Masă de bar Bistrot
  3. Masă Nitro

1. 2. 3.

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Culoarea este un instrument foarte puternic în design. Dar poate fi și una debilitantă, dacă

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.