Colecția modulară ULM – mobilier de lux pentru petreceri classy în aer liber

Colecția modulară ULM – mobilier de lux pentru petreceri classy în aer liber

Uneori cele mai relaxante vacanțe de vară sunt acasă, în grădina din spate, pe marginea piscinei. Colecția ULM va transforma fiecare weekend și zi liberă într-un concediu de lux, de cinci stele.

Design-ul mobilierului outdoor este semnat de brandul spaniol Vondom și a fost conceput pentru zile însorite al căror unic scop este relaxarea. Mobilierul de lux ULM nu face rabat la funcționalitate piesele canapelei fiind modulare, astfel ușor adaptabile spațiului pe care îl aveți la dispoziție.

 

 

Dacă doriți mai mult spațiu pentru invitați, datorită modului în care a fost concepută, puteți adăuga două, trei elemente centrale canapelei. Sau, o puteți complete cu un fotoliu elegant ULM, acoperit de tapițerie textilă de calitate, rezistent la intemperii și raze UV.

Mai mult, colecția ULM include și mai multe paturi tip lounge, care prin forma lor elegantă și calitatea materialelor oferă un statut stilat spațiului. Paturile lounge ULM sunt dotate cu funcționalități care fac zilele toride de vară mult mai plăcute.

De exemplu, puteți opta, alături de canapea, pentru un pat cu parasolar ajustabil, care ține umbră și are forma unei scoici în care prețioasa perlă sunteți dumneavoastră. În plus patul cu parasolar dispune de un picior pivot ascuns și se poate roti 360 de grade.

 

 

Există opțiunea paturilor cu spătar fix sau reglabil pentru cât mai mult confort atunci când alegeți să vă petreceți ziua pe marginea piscinei. Opțional patul se poate accesoriza cu sistem audio bluetooth, care să vă încânte auzul cu muzica preferată în timp ce vă bronzați, sau cu LED-uri, care noaptea se aprind și conferă un efect spectaculos atât mobilierului ULM, cât și spațiului înconjurător.

 

 

Vacanțele de 5 stele sunt doar la un click distanță de dumneavoastră, iar cu mobilierul ULM fiecare zi de vară poate fi o vacanță de lux.

Personalitatea noastră, fie că ne dăm seama sau nu, se reflectă în detaliile cu care
Când spui Swarovski toată lumea se gândește automat la bijuterii, la un inel sau un
În ultimii ani, idei precum hygge sau lykke au început să pătrundă în domenii diferite,
Designul interior în stil industrial pare a fi o tendință modernă. Vedem din ce în
Ceea ce ne definește ca oameni sunt lucruri care țin de universul nostru interior, de

Comments are closed.