Colecția modulară ULM – mobilier de lux pentru petreceri classy în aer liber

Colecția modulară ULM – mobilier de lux pentru petreceri classy în aer liber

Uneori cele mai relaxante vacanțe de vară sunt acasă, în grădina din spate, pe marginea piscinei. Colecția ULM va transforma fiecare weekend și zi liberă într-un concediu de lux, de cinci stele.

Design-ul mobilierului outdoor este semnat de brandul spaniol Vondom și a fost conceput pentru zile însorite al căror unic scop este relaxarea. Mobilierul de lux ULM nu face rabat la funcționalitate piesele canapelei fiind modulare, astfel ușor adaptabile spațiului pe care îl aveți la dispoziție.

 

 

Dacă doriți mai mult spațiu pentru invitați, datorită modului în care a fost concepută, puteți adăuga două, trei elemente centrale canapelei. Sau, o puteți complete cu un fotoliu elegant ULM, acoperit de tapițerie textilă de calitate, rezistent la intemperii și raze UV.

Mai mult, colecția ULM include și mai multe paturi tip lounge, care prin forma lor elegantă și calitatea materialelor oferă un statut stilat spațiului. Paturile lounge ULM sunt dotate cu funcționalități care fac zilele toride de vară mult mai plăcute.

De exemplu, puteți opta, alături de canapea, pentru un pat cu parasolar ajustabil, care ține umbră și are forma unei scoici în care prețioasa perlă sunteți dumneavoastră. În plus patul cu parasolar dispune de un picior pivot ascuns și se poate roti 360 de grade.

 

 

Există opțiunea paturilor cu spătar fix sau reglabil pentru cât mai mult confort atunci când alegeți să vă petreceți ziua pe marginea piscinei. Opțional patul se poate accesoriza cu sistem audio bluetooth, care să vă încânte auzul cu muzica preferată în timp ce vă bronzați, sau cu LED-uri, care noaptea se aprind și conferă un efect spectaculos atât mobilierului ULM, cât și spațiului înconjurător.

 

 

Vacanțele de 5 stele sunt doar la un click distanță de dumneavoastră, iar cu mobilierul ULM fiecare zi de vară poate fi o vacanță de lux.

Ceea ce ne definește ca oameni sunt lucruri care țin de universul nostru interior, de
Vara a venit din scurt și trebuie să-ți faci ordine la haine aducându-le pe cele
Boho-Chic este un curent inspirat din modă, promovat și purtat de vedete precum Kate Moss
Spațiile creative personale necesită o atenție deosebită pentru ca imaginația să fie stimulată, dar și
2018 vine cu o mulțime de noutăți în universul designului de interior. Începând de la

Comments are closed.