Alege roșul pentru un decor festiv

Alege roșul pentru un decor festiv

În perioada Crăciunului, vrei ca întregul tău decor să exprime puțin din magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele decorațiuni pline de strălucire, poți încerca să completezi atmosfera și prin intermediul mobilierului și a modului în care îl combini.

Dacă și tu îți dorești așa ceva la tine acasă, avem o idee simplă, dar de efect, care funcționează de fiecare dată. Iată și secretul: alege culoarea roșie ca element central din decorul locuinței. Nu este doar o nuanță modernă, mereu în tendințe, dar este una dintre puținele care exprimă, în același timp, căldură, veselie, dramatism și sărbătoare. Așadar, este ideală în orice perioadă din an. Ți-am pregătit câteva ambiente care să te inspire, însă tu poți opta și pentru alte combinații inedite.

Recomandarea noastră principală este de a adăuga mici detalii roșii, pentru a umple spațiul de energie – perne, perdele, covoare, tablouri, vaze. Acestea sunt elemetele care fac diferernța, transformând o cameră obișnuită într-una îndrăzneață și elegantă.

Culoarea roșie pune în valoare frumusețea detaliilor. Modelele interesante sau formele neobișnuite ale decorațiunilor, combinate cu nuanțe roșii, au un aspect fabulos, interesant și foarte elegant. Fiind o nuanță versatilă, poate fi folosită în decorarea oricărei încăperi, mai ales atunci când este folosită cu moderație.

De ce să rezervi o locație specială, un restaurant scump sau să plătești intrarea într-un
Fiecare an începe cu noi rezoluții pentru perioada următoare - cu toții ne dorim să
Mereu în tendințe, colțul de lectură este centrul atenției în designul interior și în 2017.
Alegerea canapelei este una dintre cele mai mari importante decizii, dar și o investiție considerabilă.

Lasa un comentariu