Alege roșul pentru un decor festiv

Alege roșul pentru un decor festiv

În perioada Crăciunului, vrei ca întregul tău decor să exprime puțin din magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele decorațiuni pline de strălucire, poți încerca să completezi atmosfera și prin intermediul mobilierului și a modului în care îl combini.

Dacă și tu îți dorești așa ceva la tine acasă, avem o idee simplă, dar de efect, care funcționează de fiecare dată. Iată și secretul: alege culoarea roșie ca element central din decorul locuinței. Nu este doar o nuanță modernă, mereu în tendințe, dar este una dintre puținele care exprimă, în același timp, căldură, veselie, dramatism și sărbătoare. Așadar, este ideală în orice perioadă din an. Ți-am pregătit câteva ambiente care să te inspire, însă tu poți opta și pentru alte combinații inedite.

Recomandarea noastră principală este de a adăuga mici detalii roșii, pentru a umple spațiul de energie – perne, perdele, covoare, tablouri, vaze. Acestea sunt elemetele care fac diferernța, transformând o cameră obișnuită într-una îndrăzneață și elegantă.

Culoarea roșie pune în valoare frumusețea detaliilor. Modelele interesante sau formele neobișnuite ale decorațiunilor, combinate cu nuanțe roșii, au un aspect fabulos, interesant și foarte elegant. Fiind o nuanță versatilă, poate fi folosită în decorarea oricărei încăperi, mai ales atunci când este folosită cu moderație.

Personalitatea noastră, fie că ne dăm seama sau nu, se reflectă în detaliile cu care
Ți s-a întâmplat să te plimbi printr-un magazin cu produse pentru casă și la un
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Au trecut deja poate 12 luni sau 24 de când ți-ai amenajat casa și parcă
Pentru că încă ne este proaspătă în minte nunta regală și pentru că Facebook-ul este

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.