Accente rustice pentru interioare cu personalitate

Accente rustice pentru interioare cu personalitate

Știm cu toții cât este de dificil să alegem un stil anume atunci când decidem să ne redecorăm locuința. Să optăm pentru clasic sau modern? Minimalist, elegant, nonconformist?

Un stil potrivit pentru o cameră primitoare, cu nuanțe calde care să îmbine armonios eleganța stilului clasic, accente naturale și puțin nonconformism, este cel rustic. Iată câteva detalii pe care trebuie să le urmăriți pentru a crea acest stil:

Lumina

În mod ideal, soluția perfectă ar fi o fereastră mare care să lase lumina naturală să pătrundă cu blândețe în cameră. Dacă aveți ferestrele mici, nu vă faceți griji. Puteți opta pentru lămpi și candelabre cu detalii din lemn ori metal, sau pentru cele cu abajur din materiale textile.

 

Materiale naturale

Atenția la detalii va face mereu diferența. Pentru a adăuga un accent rustic încăperii, este recomandat să folosiți cât mai multe materiale naturale. Decorațiunile din lemn sau cele care au mici detalii de piatră sunt potrivite pentru acest gen de decor.

Puteți opta pentru un scaun rustic îmbrăcat în piele de capră sau pentru perne decorative din blană naturală de oaie.

Culoare și texturi

Aici, secretul este îndrăzneala. Stilul rustic este unul destul de permisiv, așadar aveți posibilitatea de a vă juca frumos cu diferite texturi și culori îndrăznețe, însă încercați să vă limitați la nuanțele de bej, maro, verde, sau roșu. Evitați, însă, îmbinarea elementelor specifice diferitelor culturi și regiuni geografice.

Nu este atât de complicat să îți decorezi casa cu accente rustice. Cu puțină inspirație, vei obține exact rezultatele pe care le dorești. Pe www.evambient.ro poți descoperi o gamă variată de mobilier și obiecte de decor care îți vor face căutarea mult mai ușoară.

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Culoarea este un instrument foarte puternic în design. Dar poate fi și una debilitantă, dacă

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.