5 sfaturi pentru un decor cald de toamnă

5 sfaturi pentru un decor cald de toamnă

Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de toamnă Imagineză-ți că te așezi pe canapeaua din fața șemineului, te uitați la serialul preferat și savurezi o cană de ciocolată caldă. Sună bine, nu-i așa? Hai să vedem cum putem transforma orice locuință într-un loc de odihnă elegant și confortabil în această toamnă.

1.

În această toamnă, continuăm să vedem tendința unor textile supradimensionate, atât în casă, cât și în lumea modei. Îmbrățișează senzația de confortabil această toamnă prin covoare mari și pufoase care pot transforma instantaneu aspectul camerei de zi sau al dormitorului.

2.

Actualizează schemele de culori pentru a îmbrățișa tonurile mai profunde ale toamnei care vor adăuga o notă de opulență casei tale. Alege culorile întunecate, elegante – oranj, cupru – alături de iluminatul cald și suprafețele reflectorizante.

3.

Continuați tema de opulență prin introducerea texturilor clasice, somptuoase, cum sunt catifeaua, blana de oaie și blana de capră. Acest lucru se poate realiza prin accesorii precum pernele și covorașele.

4.

Iluminatul decorativ devine o formă de artă în sine, cu desene sau modele care captează atenția și dacă becul este pornit și dacă este oprit. Ia în considerare îmbinarea diferitelor stiluri cu tonuri complementare sau metale mixte pentru un decor inedit și pentru a lumina seriile de toamnă.

 

5.

O cameră întreagă poate fi transformată rapid printr-o piesă de mobilier care cuprinde tendințele din acest sezon. Ia în considerare scaunele cu o notă de extravaganță care au un factor „Wow„ – perfect pentru oaspeții tăi din această toamnă!

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Cumpărăturile online cu un singur click au făcut ca întregul proces de cumpărare a mobilierului
Mobilierul din catifea ar putea să nu fie în topul alegerilor tale dacă îți dorești

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.