5 lustre și candelabre cu personalitate pentru o casă luminoasă pe stilul tău – partea 1

5 lustre și candelabre cu personalitate pentru o casă luminoasă pe stilul tău – partea 1

De cele mai multe ori, obiectul care pune cel mai mult în evidență o încăpere este trecut cu vederea.Bineînțeles, ne referim la corpurile de iluminat care ocupă de obicei centrul tavanului si luminează toată
camera.

Cu toate acestea, pentru spații interioare pline de personalitate, eleganță și stil, design-ul unei lustre sau a unui candelabru este foarte important.

Forma și modul în care lumina este direcționată și răsfrântă peste celelalte obiecte și piese de mobilier contribuind într-un grad ridicat la accentuarea stilului încăperii.

Pe scurt, un candelabru în stil clasic poate completa cu mult rafinament o amenajare realizată în același stil sau poate ieși în evidență ca un contrast de bun gust într-o încăpere modernă.

Vă prezentăm în continuare 5 candelabre și lustre pe care le puteți găsi pe site-ul Evambient și care pot scoate în evidență nu doar design-ul interior ale camerei, ci și caracterul casei voastre.

 

Candelabru Minerwa

Primul pe listă este un candelbru clasic ca design, elegant prin prezență, culoarea sa albă și cele cinci brațe care se termină în becuri în formă de flăcări.

Candelabru Karkara

Piciorul și brațele candelabrului sunt din metal patinat care are o culoare asemănătoare cuprului. Disponibil cu trei, opt sau doisprezece brațe, Karkara este ca o plantă exotică din metal și lumină care își are rădăcinele în tavanul vostru.

Lustra Jazz

Este caracterizată de simplitate, ceea ce pare a fi un contradicție cu genul de muzică care i-a inspirat numele. Însă, tocmai această simplitate a lustrei cu abajur alb permite așezarea ei în orice încăpere. Până la urmă și jazz-ul este o înșiruire de note muzicale neașteptate.

Lustra Birds

Pentru spațiile și casele care doresc să emane o atmosferă rustică, nostalgică, lustra Birds, împreună cu
ale ei păsări metalice finisate în stil antique este alegerea perfectă.

Lustra Techno

Orientul Mijlociu și cel Îndepărtat au o cultură și artă aparte în care atenția la detalii ocupă primul loc.
Lustra Techno preia elemente ale stilului etnic oriental și le întrețese cu măiestrie într-un abajur argintiu
cu finisaj antichizat.

 

Dacă v-au plăcut și v-au inspirat propunerile noastre vă invităm să răsfoiți paginile site-ului Evambient. Avem o ofertă de peste 1300 de candelabre și lustre, printre care cu siguranță veți găsi una potrivită personalității casei voastre.

Designul interior în stil industrial pare a fi o tendință modernă. Vedem din ce în
Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Prea puțină lume știe că stilul scandinav este în viața noastră de mai bine de
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Deși poate ne-am dori, nu toți avem case mari, spațioase, cu livinguri largi, podea de

Comments are closed.