5 lustre și candelabre cu personalitate pentru o casă luminoasă (partea 2)

5 lustre și candelabre cu personalitate pentru o casă luminoasă (partea 2)

Ceea ce ne definește ca oameni sunt lucruri care țin de universul nostru interior, de designul nostru interior dacă vreți, și formează ceea ce numim noi caracter sau personalitate. Dar, personalitatea este vizibilă în exterior prin deciziile pe care le luăm, prin produsele pe care le cumpărăm, modul în care ne îmbrăcăm, modul în care ne amenajăm casa și, bineînțeles, lustrele pe care le alegem să ne lumineze camerele.

Toate aceste elemente sunt o reflexie parțială a personalității noastre. Cum am văzut în articolul anterior, diverse stiluri sunt reprezentative pentru diverse personalități. Există însă un anumit tip de design cu care toți am dori să ne asociem pentru că vorbește despre un statut ridicat, despre calitate și despre un gust rafinat. Pe scurt, cu toții iubim designul de lux.

Designul de lux vine și el în diverse forme, dar mereu transmite o atmosferă de bogăție, nu face niciodată rabat de la calitate, iar estetica unui candelabru de lux, de exemplu, este gândită pentru a atrage privirile.

Toate aceste calități le găsiți în lustrele și candelabrele pe care vi le prezentăm în continuare, dar și în alte produse de pe site-ul nostru.

 

Candelabrul Swanson

Dacă ar fi să reducem la un cuvânt acest candelabru acesta ar fi rafinament. Petalele florilor realizate cu migală sunt înșirate într-o coloană de lumină ce se transformă într-un spectacol sublim de fiecare dată când este aprinsă lumina.

Candelabru Cristal Palace

După cum îi este și numele, acest candelabrul își poate avea locul într-un palat. Sau poate transforma prin eleganța sa și cristalele prețioase dispuse în șiruri și picături de lumină într-un palat. Datorită înălțimii sale reglabile acest candelabru este alegerea potrivită pentru o încăpere cu scară în spirală, fie că este vorba de recepția unui hotel sau pasajul de trecere la etaj, într-un conac.

Candelabru Shard

Acest candelabru nu este doar un obiect de lux, ci și o declarație artistică. Aspectul să ușor industrial, conceput să imite un ciob care îmbină metalul de culoarea nichelului cu sticla propriu-zisă îl recomandă pentru spații moderne, artistice, galerii de artă sau showroom-uri , spații comerciale de fashion, dar și amenajări interioare private, pentru cei care doresc un spațiu contemporan și inedit.

Candelabru Vittoria

Cu toții asociem aurul cu luxul. Candelabrul Vittoria duce această ideea la un nou nivel, fiecare tub de sticlă care formează corpul candelabrului fiind de culoare aurie. Transparența sticlei contribuie la un joc de lumină și străluciri ce pare că transformă candelabrul Vittoria într-o sursă de aur lichid, ce învăluie tot ce atinge.

 

Lustra Mozart

Asemănătoare unei cascade de lumină, lustra Mozart aduce armonie și eleganță. Șirurile de sticlă de cristal sunt aliniate ca niște note muzicale ce se succed într-o sonată adresată nu urechilor, dar privirilor. Lustra Mozart, cu designul ei elegant, nu poate trece neobservată și cu siguranță va stârni aprecieri, iar admiratorii vor fi cel puțin ispitiți să îi facă o poză.

După cum știți deja, pe site-ul Evambient găsiți peste o mie de lustre și candelabre de poveste, cu atât mai mult dacă luxul este pe stilul vostru.

Designul interior în stil industrial pare a fi o tendință modernă. Vedem din ce în
Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Prea puțină lume știe că stilul scandinav este în viața noastră de mai bine de
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Deși poate ne-am dori, nu toți avem case mari, spațioase, cu livinguri largi, podea de

Comments are closed.