5 idei de design floral pentru casa ta

5 idei de design floral pentru casa ta

Primăvara e anotimpul culorilor, al vitalității și al florilor. Și casa ta poate prinde viață pentru ca tu să te bucuri de un decor înfloritor pe tot parcursul anului! Dacă până acum nu ai luat în considerare această opțiune, am pregătit pentru tine câteva idei simple și ingenioase care îți vor transforma locuința într-un spațiu luminos, indiferent de stilul pe care îl preferi.

 

1


Începe trasformarea cu câteva elemente de decor, cum ar fi niște câteva perne cu detalii florale. Așază-le pe canapea, în sufragerie - vei observa cum încăperea capătă un aer șic și un sentiment de confort va cuprinde întreg spațiul.

2

Pentru o tușă primăvăratică, un covor floral este cea mai potrivită alegere! Indiferent de încăperea în care deicizi să îl așezi, acesta va crea un ambient cald și primitor, așa că toți invitații se vor simți extrem de confortabil la tine acasă.

3


Uită de aspectul monoton! Ambientul unui dormitor e complet schimbat prin simpla adăugare a unor elemente decorative florale. O noptieră vintage, o comodă retro sau o veioză aduc acel ceva care te îndeamnă la relaxare.

     

                                                         

                                                                                                                                     

4


Fotoliile înflorate ale bunicii sunt din nou la modă! Păstrand imprimeurile celebre, acestora li se adaugă un design contemporan, care le readuce în actualitate și le transformă în obiecte de mobilier surprinzătoare. E minunat să te relaxezi într-un ambient confortabil și plin de vitalitate!

                                                                                                                                                                                                         

Păstrează-ți locuința organizată și oferă-i un aspect vintage strălucitor!  Un dulap cu flori delicate sau un mic cufăr în care să îți așezi bijuteriile sunt o alegere simplă, dar care va avea un efect deosebit de cochet asupra întregii camere.

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.