5 idei de amenajare inspirate de destinațiile tale preferate

5 idei de amenajare inspirate de destinațiile tale preferate

De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit – află cum poți crea la tine acasă un colț inspirat din decorul destinațiilor tale preferate! Cu decorațiunile, textilele, mobilierul și corpurile de iluminat potrivite, poți aduce o lume întreagă în locuința ta.

Inspirație suedeză

Pentru a obține un decor de inspirație suedeză, trebuie să mizezi pe naturalețe – de la materiale și până la nuanțe. Podelele și dulapurile din lemn creează o senzație naturală, specifică principiilor de design scandinave. Alege și scaune confortabile în nuanțe calde de verde care se potrivesc cu plantele și, împreună, aduc un aer proaspăt încăperii. Pentru o pată de culoare și un strop de personalitate, joacă-te cu mici decorațiuni colorate sau strălucitoare care, în plus, vor pune în valoare întregul decor nordic.

Shop the look

 1. Masă Scandinavia
 2. Scaun Scandinavia
 3. Comodă Scandinavia

New York, New York

Stilizate în atât de multe emisiuni TV și filme, mulți dintre noi au imagini clare ale apartamentelor din New York ca puncte de referință. Există milioane de decoruri din care poți alege dar, oricare ar fi opțiunea ta, asiguă-te că nu îți lipsesc spațiul luminos și fotoliul puternic din piele – elemente centrale din orice decor newyorkez. Vrei să plusezi cu ceva deosebit? Adaugă obiecte decorative cu aspect vintage sau un pian impunător chiar lângă fereastră.

Shop the look

 1. Fotoliu cu taburete Classico

 

Extravaganță marocană

Lămpi, culori puterne, forme geometrice, texturi variate, culori bogate și o mulțime de perne – cam așa putem descrie, pe scurt, stilul marocan care te va ajuta să creezi un decor plin de vitalitate. Încearcă să alegi nuanțe puternice, dar plăcute, de roșu, portocaliu sau turcoaz pentru covoare sau perne, adaugă decorațiuni cu accente metalice și corpuri de iluminat colorate, pentru o atmosferă cu adevărat magică.

Shop the look

 1. Canapea Faustin
 2. Fotoliu Faustin

 

Decor britanic

Caracterizat prin simplitate și bun-gust, stilul decorativ al caselor din Marea Britanie cu siguranță îți va oferi inspirația de care ai nevoie. Un mix perfect între clasic, rustic și accente moderne, acest stil te duce mereu cu gândul la o cabană cu atmosferă caldă și plăcută, un loc ideal pentru relaxare și odihnă. Optează pentru materiale și nuanțe naturale, pentru textile sau decorative în nuanțe de bej.

Shop the look

 1. Dulap Chateaux
 2. Bibliotecă Chateaux
 3. Comodă Chateaux
 4. Masă Chateaux

Ambient Mediteranean

Îndrăzneț și luminos, stilul mediteranean de decorare te duce cu gândul la culorile vii ale citricelor, albastrul pur al cerului și verdele proaspăt al copacilor. Gândește-te cât de minunat e să aduci în casa ta această atmosferă de vacanță, care îți va îmbunătăți zilnic starea de spirit! Acest design de interior îmbină într-un mod armonios elementele rustice cu cele contemporane, minimalismul cu eleganța, nuanțele neutre cu cele foarte puternice.

Shop the look

 1. Scaun Dorothy

 

Pe tine ce țară sau zonă te inspiră în alegerea stilului decorativ al locuinței? Oricare ar fi cel care îți transformă casa într-o oază de liniște, asigură-te că ai de unde alege mobilierul și decorațiunile potrivite. Intră pe www.evambient.ro și bucură-te de produsele tale preferate!

Eclectismul este, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți
Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Culoarea este un instrument foarte puternic în design. Dar poate fi și una debilitantă, dacă

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.