4 tendințe de a încorpora designul floral în decor

4 tendințe de a încorpora designul floral în decor

Fie iarnă, fie vară, elementele florale de design interior sunt mereu în tendințe, oferind o gamă fabuloasă de posibilități pentru orice casă. Inspirate de casele franțuzești, casele de vânătoare din Anglia sau junglele amazoniene, modalitățile prin care le poți integra într-un ambient sunt variate și complexe. De la clasic la romantic până la modern și minimalist, elegant sau rustic, elementele florale pot fi potrivite și în casa ta.

Pentru 2017, specialiștii în design interior recomandă utilizarea predominantă a nuanțelor de gri. Tocmai de aceea, florile joacă un rol extrem de important, fiind responsabile pentru vitalitatea din locuințe. Printuri fabuloase pentru mobilier sau decorațiuni minimaliste inspirate de natură, toate acestea sunt o opțiune viabilă pentru ambiente de vis.

1. France, mon amour

Designul floral cu accente franțuzești se referă la printurile botanice în care se regăsesc note subtile ale eleganței pariziene. Culorile specifice includ roșul cald sau portocaliul. Aceste ornamente elegante se potrivesc cel mai bine decorurilor clasice, cu accente vintage.

Alege fotoliul elegant Victory, adaugă o comodă Seline și luminează întregul decor cu veioza clasică Summer

 

 

 

2. Into the jungle

Sălbatică și caldă, cu nuanțe vii și exotice de portocaliu, roșu și verde, amestecate cu nuanțele albastre ale mării – toate aceste elemente tropicale vor umple de vitalitate orice încăpere din casa ta. Bambusul, mobilierul și ornamentele cu printuri exotice vă pot face să vă simțiți ca într-o vacanță pe plaja unei insule din mijlocul oceanului.

Îmbină un aranjament floral tropical cu un tablou din aceeași temă. Completează întregul colț exotic cu un taburet confortabil.

 

 

3. English Classic

Albastrul oceanic întâlnește verdele natural, iar designul este inspirat din casele tradiționale engleze. Este un stil minunat, foarte romantic, potrivit pentru a decora o cabană sau pentru o nuntă elegantă în mijlocul naturii.

Pe lângă fotoliul Troyes de catifea, cu accente clasice, o pernă Belinda cu printuri romantice și aranjamentul floral Giulia sunt elementele care completează armonios decorul încăperii.

 

 

4. More modern

Culorile florale îndrăznețe și calde sunt completate excelent de ornamentele de cupru. Cu un aspect curat și sofisticat, foarte modern, dar cu ecouri ale trecutului regăsite în design, acest trend ar putea funcționa bine într-un dormitor sau un spațiu de locuit.

Decorațiunile de perete sunt perfecte dacă vrei să urmezi acest trend. Optează pentru una albă sau aurie, ori pentru o oglindă decorativă din metal.

 

 

Tu ce preferi – clasic sau modern? Indiferent de opțiuni sau de stilul personal pe care îl adopți, găsești toate decorațiunile și obectele de mobilier de care ai nevoie pentru ambiente de vis pe Evambient

 

Ți s-a întâmplat să te plimbi printr-un magazin cu produse pentru casă și la un
În sezonul vacanțelor, toată lumea se gândește la concedii, ieșiri, relaxare. Însă, acest lucru nu
Au trecut deja poate 12 luni sau 24 de când ți-ai amenajat casa și parcă
Pentru că încă ne este proaspătă în minte nunta regală și pentru că Facebook-ul este
Temperaturile cresc pe zi ce trece și e bine să te pregătești pentru săptămânile toride

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.