4 sfaturi simple pentru amenajarea unui decor industrial

4 sfaturi simple pentru amenajarea unui decor industrial

Stilul industrial  pune în valoare aspectul caselor industriale cu tavane înalte, grinzi expuse și accente metalice. Inspirat din fabricile convertite în mansarde rustice, acest stil are la bază crearea unui design cu mix inedit de materiale. Dacă și voi vă doriți să compuneți un astfel de decor, v-am pregătit o scurtă listă cu elementele cheie ale stilului industrial.

 

Tonuri neutre

Una dintre caracteristicile de bază  ale stilului industrial este utilizarea unei game variate de nuanțe neutre, gri, maro sau negru fiind cele de bază. Pentru o pată de culoare, adaugă elemente decorative mici, de exemplu o masă de cafea roșu aprins sau un tablou colorat.

Accente metalice

Mobilierul și decorul din metal acționează deseori ca punct central în spațiile industriale. Pentru un aspect mai rustic, luați în considerare amestecarea materialelor, cum ar fi o masă de cafea cu o suprafață de lemn și o bază metalică.
Într-un spațiu industrial modern, oțelul inoxidabil sau alte metale mai lustruite adaugă un aspect curat. Finisați-vă spațiul cu decorul metalic retro, ca un vechi ventilator industrial sau mașină de cusut de epocă.

Arhitectură inedită

Unul dintre aspectele cele mai iconice ale stilului industrial este însăși arhitectura spațiului de la plafoanele înalte până la pereții cu cărămidă expusă. Nu aveți tavane înalte sau cărămizi expuse? Nici o problema! Puneți în valoare stilul industrial printr-un corp de iluminat metalic sau cu accente din oțel inoxidabil.

Un element iconic

Dacă o piesă de mobilier ar putea cuprinde întregul aspect industrial, acela ar fi biblioteca metalică, cu detalii din lemn. Combinând două dintre elementele esențiale ale stilului industrial   lemnul cald, natural și metalul  răcoros, elegant  această piesă este o necesitate pentru oricine încorporează acest stil în locuința sa.

Elementele de bază ale stilului:

• Mobilier cu linii curate, din metal, din piele sau din lemn;
• Palete de culori include nuanțe de crem, gri, maro, bronz și negru;
• Accente vintage inspirat de aparate retro, unelte sau gadgeturi;
• Tapițerii din piele și scaune supradimensionate;
• Corpuri de iluminat suspendate;
• Plante sau vaze cu flori;
• Spații cu tavane înalte, arhitectură expusă.
 
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Cumpărăturile online cu un singur click au făcut ca întregul proces de cumpărare a mobilierului
Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de
Oglinzile sunt un accesoriu pe care fiecare locuință trebuie să îl dețină. Cu stiluri și
Dormitorul este sanctuarul tau de odihna si relaxare, un spatiu menit visarii, iar pentru ca

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.