4 piese de mobilier care te ajută să îți pui garderoba în ordine cu stil

4 piese de mobilier care te ajută să îți pui garderoba în ordine cu stil

Vara a venit din scurt și trebuie să-ți faci ordine la haine aducându-le pe cele subtiri la îndemână?
Astăzi vom vorbi despre câteva tipuri de suporturi pentru haine care te ajută să-ți faci articolele vestimentare preferate mult mai accesibile. Deseori, uiți că ai anumite piese atunci când acestea sunt pierdute undeva prin dulap, însă datorită suporturilor triangulare de podea, hainele care te prind cel mai bine pot fi la vedere.
Suportul de umerașe Stick este o piesă cu dublă funcționalitate, jucând atât rolul de suport de umerașe, cât și de raft. Prin forma lui simplă și prin asocierea lemnului natur și a palului de culoare albă cu metalul suportul amintește de designul scandinav.

O piesă potrivită pentru apartamentele amenajate într-un stil rafinat, cuierul cu oglindă Jack poate fi folosit oriunde. În baie, în holul de intrare sau în dormitor, acest suport metalic este suficient de versatil și ușor de integrat în cadrul amenajării tale. Un avantaj funcțional oferit de acest suport îl reprezintă cuierele de pe bara de susținere pe care poți agăța cu ușurință și eleganță hainele pe care vrei să le ai la îndemână.

Suportul pentru umerașe Donkey este o piesă de mobilier foarte versatilă pe care o poți utiliza într-o varietate de roluri. Raft de cărți sau de haine, raft de pantofi sau depozit pentru cutii. Indiferent de viziune, suportul Donkey este acea piesă de inspirație nordică care te va ajuta să maximizezi spațiul de amenajare și să îți pui în ordine garderoba de vară, aducând un plus de stil scandinav încăperii.

Ultimul suport pe care dorim să vi-l prezentăm azi este suportul de haine Marilyn. O piesă de mobilier minimalistă, foarte grafică și durabilă, care permite agățarea umerașelor pe două direcții perpendiculare, creând un efect scenografic plăcut care va scoate în evidență articolele tale.

Indiferent pe care dintre aceste suporturi de haine îl preferi, suntem siguri că va reuși să adauge o notă în plus de stil prin design-ul și calitatea lor. Iar acum, poți să ai la îndemână garderoba de vară fără să răscolești dressing-ul de fiecare dată când ieși în oraș.

Personalitatea noastră, fie că ne dăm seama sau nu, se reflectă în detaliile cu care
Când spui Swarovski toată lumea se gândește automat la bijuterii, la un inel sau un
În ultimii ani, idei precum hygge sau lykke au început să pătrundă în domenii diferite,
Designul interior în stil industrial pare a fi o tendință modernă. Vedem din ce în
Ceea ce ne definește ca oameni sunt lucruri care țin de universul nostru interior, de

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.