3 tipuri de rafturi recomandate în designul interior al spațiilor creative

3 tipuri de rafturi recomandate în designul interior al spațiilor creative

Spațiile creative personale necesită o atenție deosebită pentru ca imaginația să fie stimulată, dar și confortul să fie asigurat. Ce așezi pe un perete și modul în care îți depozitezi materialele, cărțile sau elementele care te inspiră, sunt la fel de important ca biroul la care lucrezi, deoarece atunci când ridici ochii de pe hârtie sau din laptop vrei ca privirea ta să întâlnească elemente vizuale care te inspiră. Cu atât mai mult dacă aceste elemente, aceste obiecte au și un rol funcțional pe care să îl îndeplinească.

Care ar fi soluția?

Cum spune și titlul articolului de astăzi, rafturile. Mai exact, rafturi cu personalitate, care nu doar să rezolve o problemă funcțională, ci și una estetică, adăugând mai multă personalitate spațiului.

 

Raftul Eloise

Polițele raftului Eloise sunt divizate și aranjate pentru a permite o distribuire creativă sau tematică a obiectelor, fie că este vorba de cărți, porțelanuri, machete, rame sau trofee. Culoarea și forma raftului adaugă viață spațiului și se integrează perfect într-un spațiu monocromatic, unde va atrage cu siguranță atenția.

 

Rafturile Trapezio

După cum sugerează și numele, aceste rafturi au formă trapezoidă. Sunt din lemn, de culoare natur și se potrivesc în spațiile mici marcate în general de un design nordic. Sunt perfecte pentru a  pune în valoare în interiorul lor obiecte decorative.

Faptul că aceste rafturi vin în set de câte 3 vă oferă o largă varietate de aranjare a lor pe perete. Vă puteți pune creativitatea la treabă găsind poziția cea mai potrivită pentru a maximiza eleganța spațiului dumneavoastră.

Doar o notă înainte de a trece mai departe: rafturile Trapezio se găsesc și cu exteriorul vopsit alb, pentru o notă în plus de eleganță.

 

Raftul Chiocciola

Inspirat din forma unei cochilii, raftul Chiocciola este potrivit pentru încăperile în care doriți să aveți un accent neconvențional, dar totuși funcțional. Raftul Chiocciola permite aranjarea cărților într-un mod neconformist, dar care conferă cu siguranță mult stil. Inserțiile de lemn, îmbinate cu structura metalică în spirală de un alb lucios, elegant va adăuga peretelui pe care așezați raftul un punct de interes și bun gust.

 

Dacă nici una dintre aceste trei propuneri nu v-a inspirat, pe site-ul nostru avem o gamă foarte variată de soluții pentru spații creative. Nu ezitați să răsfoiți zecile de pagini de produse sau, dacă aveți întrebări, să ne contactați.

La tine acasă, totul se învârte în jurul tău și a celor dragi. Amenajează-ți locuința
An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.