10 Reguli de decorare a living-ului

10 Reguli de decorare a living-ului

Renovarea înseamnă a trăi, spune o frază celebră, și poate fi pusă în practică foarte bine în momentul redecorării căminului. Pentru ca decorarea să fie așa cum vă doriți, puțin ieșită din tipare, ar fi interesant să respectați câteva trucuri pentru renovarea living-ului.

 

Pentru mulți dintre noi, living-ul casei a fost un fel de loc interzis în copilăria noastră. Pardoseală lustruită, pereți imaculați, mobilă, ornamente mai fragile decât cele de cristal, lucruri ce îl făceau de neatins și de nelocuit. O mare contradicție pentru un mediu pe care îl numim living. Iată cum se poate poate decora living-ul într-un mod aparte.

 

  1. Alegeți culoarea în tendință care se potrivește cel mai bine cu personalitatea voastră. Nu trebuie să vă fie teamă de culorile tari. Plecând de la această culoare, se pot alege toate elementele asortate ale spațiului. Culoarea este modalitatea cea mai rapidă de a transforma o încăpere. Alegeți culoarea care vă place cel mai mult. Fiecare gamă de culoare transmite ceva diferit. Nuanțele roșii transmit căldură, cele albastre prospețime. Cel mai bine este să mențineți o anumită intensitate cromatică. Dacă nu vă plac nuanțele puternice, optați pentru cele pastelate sau cele pământii. O culoare poate domina o altă culoare. În orice caz, dacă vreți să evidențiați o culoare, puneți-o în contrast cu culoarea sa complementară.

 

  1. Mai mult cu mai puțin. Limitați-vă la lucrurile esențiale dar importante. Ceea ce este frumos iese și mai mult în evidență într-un spațiu curat din punct de vedere vizual.Tuturor ne place să fim înconjurați de lucruri frumoase, de amintiri și cadouri. Însă, după cum am precizat deja, nu este bine să folosim prea multe elemente de decor. Piesele mari pot fi așezate doar câte una, iar obiectele mici pot fi grupate. Se pot grupa câte două obiecte la fel, în general. Însă acum se tinde spre gruparea a câte trei sau mai multe obiecte care se aseamănă între ele. Într-un living se poate opta, de exemplu, pentru o mobilă modernă. Într-un loc plin de lucruri, deși sunt frumoase, nimic nu se face remarcat.

 

  1. Protagonistul trebuie să fie scaunul. Trebuie alese scaune moderne care să iasă în evidență față restul pieselor de mobilier. În plus, scaunele alese trebuie să fie comode. Comoditatea este condiția esențială pentru a transforma living-ul într-un spațiu locuibil.

 

  1. Puneți o lampă cu picior, originală, alături de un scaun. Aceasta reprezintă o invitație la lectură. Acest tip de iluminare este mult mai caldă decât luminile din tavan.
Vitrina Montagne Avenue
Vitrina Montagne Avenue
  1. Întotdeauna așezați un obiect din lemn în living. Acest lucru va da o tentă de căldură. Tuturor ne place să simțim căldură când intrăm într-o casă. Mobila din living poate fi compusă dintr-o vitrină din lemn precum este Vitrina Montagne Avenue.

 

  1. Așezați multe perne și jucați-vă cu texturile și culorile. Acest lucru va da veselie și o notă modernă spațiului.

 

  1. Îndrăzniți să puneți draperii colorate. Un spațiu luminos vă va permite să folosiți și culori închise.

 

  1. Căutați un element care să vă reprezinte, o fotografie sau o amintire dintr-o călătorie, și acordați-i un loc important în living.

 

  1. Nu uitați de arome. Au un rol important în procesul de decorare, și ne invită să ne bucurăm de spațiu decorat. Puteți face simțită prezența aromelor prin așezarea de lumânări parfumate, care, de asemenea, fac parte din aceeași gamă de culori. Nu este nimic mai personal decât aroma unei case.

 

  1. Cu toate că tehnologia deja face parte din viața noastră cotidiană, trebuie să aveți grijă ca aparatele electronice să nu eclipseze elementele decorative. Nu contează că smart Tv-ul este de ultima generație, dacă este în disonanță cu armonia living-ului.

 

Acum că ați aflat care sunt regulile de decorare a unui living, vă doriți să vă decorați livingul? Pentru a vi-l decora astfel, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă achiziționați mobilă online de pe evambient.ro

 

Datorită obiectelor de mobilier pe care le găsiți pe acest site, living-ul vostru va prinde viață, și va fi plin de bun gust.

 

Fie că locuiți într-un apartament, fie că locuiți la casă, în acest magazin veți găsi diverse obiecte de mobilier, care vă vor ajuta să vă transformați living-ul într-un spațiu modern și primitor.

 

 

Livingul este locul in care iti petreci cel mai mult timp si in care inviti
De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -
Cu toate că alama pare să fie trendul dominant din toamna fiecărui an pentru decorarea
Există câteva tendințe interesante care trebuie avute în vedere în această toamnă, care includ nuanțe
Vrei să îți decorezi casa, dar nu ești sigur de unde să începi? Cu un

Etichete:

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.